We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas kan ik niet alles aanhouden en met het verlies van een deel van mijn weide einde van dit jaar moet ik keuzes maken. 

Een prachtige cremello jaarling welsh A hengst V: Twrog Brenin Aur uit stermerrie Noardcoupers Pippa V: Twisthoeves G. Rhydaman x Waterlands paige. 
Hij kan fenomenaal bewegen en is nog niet geruind, want mogelijk interessant voor de dekdienst. Stokmaat zal rond de 1,20m komen te liggen.  Hij is goed in de hand, braaf bij de hoefsmid, maar wel echt hengst. Broodnuchter. Hij kan bij mij gecastreerd worden, maar vanwege zijn goede bewegingen en papier dit nog niet gedaan. VP is excl. castratiekosten. VP: 1250,- 

Tevens zijn Palomino halfbroertje zelfde vader maar uit de merrie De Merlenbergs Golden Glory zij is een Friars Red Dragon X Rhydyfelin. Plaatje van een jaarling, prachtig koppie, veel minder hengst dan zijn halfbroertje, verwachte stokmaat 1,18m. Ook eventueel interessant als dekhengst in de toekomst. Kan ook gecastreerd worden bij mij. VP 1000,- excl. castratiekosten.

Stamboom

Vader Twrog Brenin Aur
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.